WEHL - Het Dorpsfeest Wehl gaat weliswaar niet door dit jaar, stichting Wehl kan het niet laten een ludieke actie te houden. Op zaterdagavond 6 juni zal er een grote lichtshow plaatsvinden mét muziek.

,,We hopen door deze actie de Wehlenaren een lichtpuntje te geven in deze moeilijke tijd,’ aldus voorzitter Eugène Alofs. De stichting roept op om de betreffende zaterdagavond in de tuin te gaan staan met je naasten en ‘je zult Wehl en omstreken op zien lichten’.

De show is ook online te volgen via de social media van het Dorpsfeest Wehl.

Daarnaast zullen de inwoners van Wehl en Nieuw-Wehl een cadeautje ontvangen in hun brievenbus.

Verplaatsing editie 4 van het Dorpsfeest Wehl

Door de huidige maatregelen van het kabinet zijn wij helaas ook genoodzaakt om het Dorpsfeest Wehl te verplaatsen naar 3 t/m 6 juni 2021.

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. Het is een moeilijke tijd maar het belangrijkste nu is dat jullie en de naasten gezond blijven. Hopelijk kunnen we dan met z’n allen tijdens Dorpsfeest Wehl 2021 proosten.

Wat gebeurt er met je ticket?

In plaats van direct ook een refund (terugbetaling) aan te bieden, werkt Dorpsfeest Wehl graag samen met jullie om de evenementenbranche door deze moeilijke tijd heen te slepen. In deze wereld zijn veel ZZP'ers tot grote toeleveranciers betrokken, ook zij hebben al kosten gemaakt voor Dorpsfeest Wehl. Wij kunnen op deze manier (een deel van) hun factuur betalen, zodat ook zij blijven bestaan en na deze crisis weer prachtige dingen voor Dorpsfeest Wehl en haar bezoekers kunnen maken. We hopen dan ook op jullie begrip om in deze crisis schouder aan schouder te blijven staan.

We vergeten jullie niet!

In de komende periode zullen we niet stil blijven zitten, maar we gaan de

line up van 2021 bekend maken! Hiermee willen we jullie laten uitkijken naar een prachtige editie van Dorpsfeest Wehl in 2021 waarin de creativiteit en samenhorigheid de basis gaan worden. Houd onze Facebook pagina in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mocht tegen die tijd blijken dat je op 4 of 5 juni 2021 verhinderd bent, dan kun je vanaf 1 april 2021 alsnog een refund voor je ticket aanvragen. Meer informatie daarover volgt later.

Wij wensen jullie alle gezondheid, sterkte en succes toe in de komende periode en hopen jullie te zien op Dorpsfeest Wehl 2021!