Meer informatie over onze ludieke stunt!

4 juni 2020

Beste (Nieuw)Wehlenaren,

In tijden als waarin we nu zitten is saamhorigheid nog belangrijker nog ooit. Jullie kunnen allen vanuit jullie eigen achtertuin en anders via een live stream meegenieten van dit spektakel. Hiermee willen we jullie een lichtpuntje geven in deze gekke tijden! Jullie zullen Wehl en omstreken op zien lichten!

DORPSFEEST WEHL GAAT LIVE

29 mei 2020

WEHL - Het Dorpsfeest Wehl gaat weliswaar niet door dit jaar, stichting Wehl kan het niet laten een ludieke actie te houden. Op zaterdagavond 6 juni zal er een grote lichtshow plaatsvinden mét muziek. 

,,We hopen door deze actie de Wehlenaren een lichtpuntje te geven in deze moeilijke tijd,’ aldus voorzitter Eugène Alofs. De stichting roept op om de betreffende zaterdagavond in de tuin te gaan staan met je naasten en ‘je zult Wehl en omstreken op zien lichten’.

De show is ook online te volgen via de social media van het Dorpsfeest Wehl.

Daarnaast zullen de inwoners van Wehl en Nieuw-Wehl een cadeautje ontvangen in hun brievenbus.

Update rondom Dorpsfeest Wehl 2020

3 april 2020

Beste bezoekers,

Het is begrijpelijk dat door deze vreselijke omstandigheden er veel vragen komen over of het Dorpsfeest Wehl 2020 door kan gaan. Vooralsnog zitten wij na de grens van 1 juni, maar ook wij moeten er rekening mee houden dat de situatie dagelijks veranderd en daarom is het nog lastig voor ons om te zeggen of het Dorpsfeest zal doorgaan.

Wij zullen altijd als hoogste prioriteit de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers, artiesten, vrijwilligers en alle betrokkenen hebben. Wij zullen doen wat nodig is om iedereen zo veilig en gezond mogelijk te houden. Daarom vragen wij jullie om zo goed mogelijk alle richtlijnen van het RIVM op te volgen.
Zodra wij meer zekerheid hebben, laten wij dit ook meteen aan jullie weten.
Wij hopen op jullie begrip en laten we ons hier samen doorheen slaan!

Wij wensen alle getroffenen, maar ook zeker alle mensen en bedrijven die geraakt worden door dit vreselijke virus onwijs veel sterkte en geluk toe in de komende periode!

#besafe #stayhome

 

Volg ons op facebook

Dit feest mag je niet missen!

Door de corona crisis blijven de tickets van 2020 geldig voor de editie in 2021. Tevens blijft onze ticketshop t/m editie 2021.