Informatie

- Nieuws november 2018 -

De nieuwe datum voor 2019 is bekend: 23 t/m 26 mei 2019 wordt voor de 3e keer Dorpsfeest Wehl georganiseerd! Zet een dik vet kruis in je agenda en kom naar Dorpsfeest Wehl 2019! Samen maken we er weer een prachtig feest van.

- Nieuws oktober 2018 -

Dorpsfeest 2018 trekt veel publiek
Geschreven voor Eugène Alofs (voorzitter Stichting Wehl)

Onder het motto “Veur elk wah Waehls” organiseerde Stichting WEHL (Wat Een Heerlijk Land) samen met de Feestkoning voor de tweede keer het Dorpsfeest in Wehl.

Het werd een fantastisch evenement voor jong en oud en trok veel publiek in de mooi versierde Feesttent aan de Diepenbroekstraat. Alle evenementen werden meer dan goed bezocht met klappers de Zomercarnaval XL op de vrijdag en het Foute Dorpsfeest op zaterdag. Beide avonden werden door 1750 mensen bezocht.

Het Dorpsfeest werd op de donderdagmiddag geopend met de Seniorenmiddag gevolgd door de Open Business Borrel voor sponsoren en leden van de Wehlse Ondernemers Vereniging waarbij Marianne Zwagerman de ondernemers weer op scherp zette met haar rake uitspraken.

De vrijdagmorgen stond in het teken van de schoolkinderen. Zij kwamen verdeeld in groepen naar de Feesttent en werden door het Meemaak Theater kostelijk vermaakt. De allerkleinsten werden door het Peer Toftheater ontvangen in het Koningin Beatrix centrum.
De avond stond in het teken van de Coop Zomercarnaval XL met optredens van DJ Ronnie Arts, Gebroeders Ko en Stef Ekkel. Het werd een volle tent met een feestende menigte en gezellige sfeer.

Zaterdagochtend stond het (h)eerlijke Fairtrade Dorpsontbijt op het programma. Burgemeester Boumans opende het ontbijt door een Wehls brood aan te snijden. In de middag was er de grote Zeskamp en in de avond stond het Plus Bruil Foute Dorpsfeest op het programma met Q-Music, Ronnie Ruysdael en DJ Bacchie.

Zondagochtend namen 300 kinderen deel aan de spellenochtend en de oudere jeugd maakten het spannend in een volleybaltoernooi.
In de middag was er een motorrit, een solex/fietstocht en bracht de plaatselijke AMDG in een volle tent Maestro ten gehore met drie bekende Wehlenaren.
Wehl on Wheels werd nieuw leven ingeblazen door ruim 80 oldtimers, youngtimers, gemodificeerde auto’s, motoren en unieke voertuigen naar Wehl te halen. Schutterij de Eendracht uit Wehl verzorgde het Dorpskoning(in) schieten en het Dorpsfeest werd afgesloten met de coverband Brood op de Plank.

- Nieuws juni 2018 - 

Wat kunnen we terugkijken op een fantastisch tweede Dorpsfeest!
Middels deze weg willen wij iedereen bedanken voor de mensen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen om dit tot een gigantisch succes te maken.

We kunnen inmiddels melden dat er volgend jaar opnieuw een editie komt! Datum wordt in de loop van dit najaar bekend gemaakt.

 

-Nieuws februari 2018-

Inmiddels hebben wij ons eerste “Dorpsfeest Wehl” op grootste wijze gevierd. Het werd een fantastisch evenement voor jong en oud gehouden in het lange pinksterweekend begin juni.  Alle evenementen werden meer dan goed bezocht en leverden veel blijde gezichten op.

We willen jaarlijks meerdere evenementen organiseren rondom een grote Feesttent aan de Diepenbroekstraat in Wehl. Hierbij luisteren we goed naar de wensen van de Wehlse en Nieuw Wehlse bewoners.
In 2018 staat het tweede “Dorpsfeest Wehl” op het programma. Dit zal worden gehouden van donderdag 7 juni t/m zondag 10 juni 2018. Graag zien we jullie om wederom een waanzinnig feest te hebben voor alle inwoners van Wehl, Nieuw-Wehl en omgeving!

Dorpsfeest Wehl is een samenwerking tussen Stichting 'Wat Een Heerlijk Land' en Feestkoning, deze samenwerking is twee jaar geleden gestart met 'Wehl 200 jaar bij Nederland' en werd groots gevierd.
Voor meer informatie: www.feest-koning.nl en www.stichtingwehl.nl.

Heeft u ideeën/vragen/opmerkingen of zou u graag contact met ons op willen nemen?

Volg ons op facebook

Dit feest mag je niet missen!

Houd onze website en Facebook in de gaten voor wanneer de tickets voor 2019 in de verkoop gaan.